1:55:27 AM   1397 / 09 / 23

به دفتــر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خوش آمدید

امور بانوان

برگزاری جلسه کارگروه زنان و خانواده

جلسه کارگروه زنان و خانواده با حضور مدیر حوزه ریاست دانشگاه و سایر اعضاء روز دوشنبه مورخ 12/6/97 در سالن شهدای ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی امور بانوان دانشگاه، در ابتدای جلسه آمنه فتاحی مدیر بسیج جامعه زنان سپاه، گزارشی از اقدامات کارگروه زنان و خانواده بسیج خواهران در راستای سلامت زنان و توجه به تغذیه سالم و سبک زندگی اسلامی را ارائه نمود.

این گزارش حاکیست: تشکیل کارگروه جهت برگزاری یک دوره کارگاه سبک زندگی اسلامی ویژه کارکنان دانشگاه، برقراری ارتباط با حوزه‌های معاونت درمان و غذا و دارو جهت نظارت بیشتر بر عطاری‌ها و فعالین در زمینه طب سنتی، همکاری و هماهنگی با سازمان تبلیغات اسلامی و شورای هیئات مذهبی شهرستان جهت طرح مباحث مربوط به آموزش و فرهنگ‌سازی مسائل مربوط به سبک زندگی اسلامی و سلامت زنان در جلسات مذهبی ایام محرم و همکاری با کارگروه بانوان و خانواده بسیج زنان جهت برگزاری همایش تغذیه اسلامی و.... از مصوبات جلسه بود.

لازم به ذکر است: در این جلسه که با حضور اساتید، پزشکان و صاحبنظران برگزار شده بود؛ دکتر زهرا واحدپورفرد مدیر گروه زنان، دکتر اعظم باقری رئیس مرکز بهداشت و معاون شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر زهرا نخی مدیر گروه سلامت خانواده به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. هم چنین دکتر زهرا حسام محمدی مدرس دانشگاه کاشان، دکتر زهرا بزرگ متخصص فرهنگ و ارتباطات و مهندس غلامرضا حسنی مقدم از اعضای کارگروه زنان و خانواده بسیج مطالب ارزشمندی را ارائه نمودند.

درپایان دکتر علیرضا مفرح مدیر حوزه ریاست دانشگاه از حضور اعضا و مدعوین در این جلسه تشکر نمود.

ساعت : 10:45 -  روز  : سه شنبه  - 13 /  6 / 1397 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :85