1396 / 09 / 04 7:15:23 AM EN

اخبار امور ایثارگران

به مناسبت هفته دولت

رئیس دانشگاه به همراه مدیر دفتر ایثار، جمعی از مدیران ارشد و کارکنان دانشگاه از خانواده آزاده محسن صادقی گلستانه کارمند شاغل در ستاد مرکزی روز سه شنبه مورخ 7/ 6 / 96 دیدار کرد.

دکتر ابراهیم کوچکی در این دیدار، ضمن تبریک هفته دولت، جویای احوال این خانواده های معظم  شد و از نزدیک خاطرات دوران جنگ و اسارت  از زبان ایشان استماع نمود.

خاطره ای از  زمان اسارت:

آقای ابوترابی، ایشان حدود 14 ماه در بغداد به همراه 4 نفر از اسرا (شهید تندگویان و راننده های آنها) در زندان بود و تعریف می کرد: در این مدت فقط 2 الی 3 بار آفتاب را دیده و در سلول هایی که دیوار هایش با کاشی قرمز پوشیده و با  نور قرمز روشن می شد بسر برده و فقط یک دریچه جهت تحویل غذا که شبانه روز 2 بار این پنجره باز  و به ما غذا داده می شد، ایشان بعد از مصاحبه با یک خبرنگار نامش در  صلیب سرخ ثبت شد و عراقی ها مجبور شدند ایشان را به اردودگاه های دیگر منتقل کنند.

در اردوگاه تکریت حدود 150 نفر بودیم که از تمامی اردودگاه ها انتخاب شده بودیم و عراقی ها به تلافی اسرای عراقی که در ایران بخاطر حرکات ناموزون خود تنبیه شده بودند با روزانه 3 تا 4 بار کتک زدند، 2 وعده غذا دادند و حذف3 ماه چایی جبران نمایند..

حاج آقای ابوترابی در جمع اسرا در اردوگاه نزد ما با دادن روحیه، اسرا را آرام می نمود سه ماه در این حالت اسفبار بسر بردیم و پس از 3 ماه افسران رده بالای عراقی پس از جلسه خصوصی با آقای ابوترابی که 5/1 ساعت طول کشید به ما اعلام کردند شما با این آزمایش ثابت کردید جزء آشوبگران نیستید و از آن به بعد امکانات بیشتری در اختیار ما قرار داده شد. اسرا توانستند برنامه های فرهنگی و آموزشی خوب اردوگاه های پیشین را پیاده کرده و همه بهره مند شدیم.

در هر اردوگاهی که سر و صدا ایجاد می شد آقای ابوترابی را جهت آرام سازی به ارودگاه ها می بردند.

لازم به ذکر است در پایان به پاس ارج نهدن به حق ایثارگری، آزادگی و پاسداری از میراث عزت،دینداری و راه رسم فداکاری  از آن خانواده  تقدیر شد.

ساعت : 23:38 -  روز  : سه شنبه  - 7 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :54

ارسال به دوستان

نام شما: