1398 / 06 / 30 5:57:33 PM EN

اخبار امور ایثارگران

به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی

دیدار رئیس دانشگاه با آزادگان سرافراز شاغل در دانشگاه

به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، رئیس دانشگاه به همراه معاونین درمان و توسعه مدیریت و منابع، مسئول روابط عمومی و اموربین الملل و جمعی از مسئولین دانشگاه با حضور در محل کار آزادگان شاغل در دانشگاه با اهدای گل از پایمردی و ایثار این عزیزان تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن گرامیداشت مقام ایثارگران اظهار داشت: جامعه ایران اسلامی همیشه به این دلاورمردان مدیون است و روحیه بالای خانواده معظم شهدا، آزادگان و جانباز بزرگترین درس برای ماست و وظیفه همگی را برای حفظ و ادامه راه آنان سنگین می کند.

دکتر ابراهیم کوچکی، ایثار و پایداری آزادگان در دوران اسارت را بی نظیر شمرد و گفت: شما عزیزان ثابت کردید که می توان در سخت ترین شرایط و کمترین امکانات ، بیشترین موفقیت ها را کسب کرد.

دکتر رضا رزاقی آزاده نمونه کشوری و حافظ کل قرآن نیز در این دیدار ضمن اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی در منطقه اظهار داشت: نظام مبتنی بر مردم در مقابل توطئه های گوناگون دشمن ایستادگی کرده است.

لازم به ذکر است: آزادگان نیز در این دیدار ضمن بیان خاطراتی از دوران اسارت، یاد و خاطره آن روزها را گرامی داشتند.

یادآور می شود: در این دیدارها از دکتر رضا رزاقی، رضا مسگری و داود رزاقی آزادگان شاغل در دانشگاه تقدیر شد.

ساعت : 11:31 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :48

ارسال به دوستان

نام شما: